| Irma van der Ploeg | Onderwijsbegeleiding & Remedial Teaching

Antwoorden

School & sport

Uniek in de regio Leiden/Oegstgeest: in samenwerking met voetbalvereniging Oegstgeest biedt Irma van der Ploeg de mogelijkheid school optimaal te combineren met sportactiviteiten!

Voetbalvereniging Oegstgeest stelt voor deze dienst een ruimte beschikbaar om ouders en leden van VVO nog beter te ondersteunen in het combineren van sport en schoolse taken. Op deze manier wordt er voorafgaand of aansluitend aan de voetbaltraining de mogelijkheid geboden leerlingen van de basisschool en van de eerste jaren van het Voortgezet Onderwijs te begeleiden in het maken van huiswerk, het geven van bijles en/of specifieke op maat aangeboden Remedial Teaching. Dit kan individueel of in groepsverband worden gevolgd.

Samenwerking
Deze dienst zal worden uitgevoerd door Irma van der Ploeg en Maaike de Bruyn. Maaike is bijna afgestudeerd aan de PABO, leerkracht basisonderwijs en vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding. Ervaring met het geven van huiswerkbegeleiding heeft zij opgedaan met leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs. Tevens is zij in het seizoen 2016-2017 trainer en coach van de Meiden D1 van v.v. Oegstgeest.

Binnenkort zullen Irma en Maaike zich tevens bekwamen in het geven van de Kanjertraining binnen de sport.